Logo MTBskills4u

Twentse ros

Ontdek het mooiste van Noordoost-Twente door middel van een toertocht

Hoe kun je een regio of een streek het beste ontdekken? Natuurlijk met iemand die de omgeving bijna net zo goed kent als zijn broekzak.

Noordoost-Twente biedt volop mogelijkheden om een flinke tocht te rijden. Met zijn prachtige coulissenlandschap als decor is het hier volop genieten geblazen. Het prachtige landschap in combinatie met zijn uitdagende routes, bieden voor elke mountainbiker volop uitdaging. Zowel de beginnende als ook de gevorderde mountainbiker kan hier volop aan zijn/haar trekken komen.

Natuurlijk staat het genieten van het fietsen in dit mooie landschap voorop. Er wordt in een aangenaam tempo gereden, zodat iedereen mee kan komen.

Groep mountainbikers

De toertocht vindt over het algemeen in het weekend plaats. In overleg kan altijd gekeken worden naar een andere optie. Dat hangt ook van de grootte van de groep af. Een toertocht kan naar wens een halve dag, maar ook een hele dag in beslag nemen. De toertochten kunnnen variëren van 30 tot 100 kilometer lang.

Ideaal voor groepen, bedrijven en verenigingen

Heb je er ooit al eens aan gedacht om eens met je kennissen, sportmaatjes of collega’s een dag te gaan mountainbiken? Dan is dit een mooie gelegenheid om er eens met elkaar op uit te trekken.

In overleg kunnen we ook een arrangement aanbieden naar uw wensen. De lokatie, datum of tijd is altijd bespreekbaar.